Bpug 2023 'Het recept voor succes'

Het 26e BPUG Seminar op woensdag 4 oktober 2023 in Vergadercentrum Domstad in Utrecht heeft als thema: Het recept voor succes.

We schotelen je een driegangenmenu voor waarin je wordt getrakteerd op samenhangende interactieve sessies. Kom inspiratie opdoen, leer van de sprekers en pas opgedane kennis toe na afloop van het seminar. Natuurlijk is er ruimte om kennis te maken met professionals en organisaties uit het netwerk. Terwijl wij verder bouwen aan het samenstellen van het programma, kun je nu al een ticket kopen om je stoel veilig te stellen.

Jouw succesrecept
Als BPUG staan wij voor het delen van kennis en ervaring rondom het organiseren van verandering. Er is ruime keuze uit best en good practices. Maar wat is nou de beste manier om een verandervraagstuk beet te pakken? En is er wel een beste manier? Wij vinden dat je vooral moet kijken wat past bij de vraag, maar ook bij jouzelf als professional. Met alle middelen die voorhanden zijn kun je zelf je ingrediënten selecteren uit de ‘kookboeken’ die vanuit de best practices beschikbaar zijn voor jouw eigen succesrecept. Maar hoe kies je nou de juiste ingrediënten voor jouw gerecht? Hier gaan we je bij helpen tijdens het BPUG Seminar 2023.