itSMF

EMPOWER – itSMF Finland jaarlijkse conferentie 2023

Kom naar het thema-event over servicemanagement!

Kom naar het thema-event over servicemanagement! ItSMF Finland is een onafhankelijke en non-profit vereniging met als doel het verbinden van mensen en organisaties, het delen van informatie en het doen van onderzoek op het gebied van servicemanagement. De jaarlijkse conferentie staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in servicemanagement.

De conferentie is ook geschikt voor Engelstalige deelnemers. Op het programma staan ​​de hele dag lezingen in het Engels.

TIJD ONTKETENT DE KRACHT VAN CREATIVITEIT EN PRODUCTIVITEIT!

Echt succes is het bruikbare vermogen om te handelen, geboren uit competentie en overeenstemming! De 19e jaarlijkse conferentie van ItSMF Finland zal zich richten op het thema Empower, waar ervaringen en inzichten zullen worden gedeeld om betere en effectievere operaties mogelijk te maken bij het produceren en consumeren van diensten.

Digitale transformatie en de automatisering ervan moet ertoe leiden dat mensen en organisaties beter kunnen functioneren dan voorheen dankzij ontworpen en afgesproken diensten en werkwijzen. Dat vraagt ​​niet alleen eigen kunnen van individuen en organisaties, maar ook een vruchtbare samenwerking tussen deze partijen. Met het thema Empower richten we ons enerzijds op het vergroten van de capaciteiten van individuen en organisaties, maar vooral hoe we elkaar door onze interactie in staat stellen om beter te werken ten behoeve van alle partijen.

We hebben de thema’s van de optredens van het evenement gepland, b.v.

Empowerment van organisaties: Enterprise Service Management, d.w.z. het leveren van diensten ook buiten IT
Empowerment van mensen: ervaringen met het managen en ontmoeten van mensen die betrokken zijn bij de productie van diensten tijdens het produceren van diensten. Hoe je mensen van verschillende leeftijden motiveert zodat zij, en dus organisaties, hun volledige potentieel kunnen benutten. Feit is uiteindelijk dat mensen al het werk doen in organisaties. Zelfs machines en kunstmatige intelligentie doen hun werk pas na menselijk ingrijpen en onder toezicht. En dat doen ze beter en duurzamer met power well.
Empowerment van partners en leveranciers: we zijn van plan toespraken te houden over hoe je een verlichte klant kunt zijn en hoe je leveranciers en de relatie met hen opbouwt en beheert zonder een belemmering te vormen voor het genereren van waarde.
AI en automatisering versterken: Machine learning en kunstmatige intelligentie werden begin dit jaar concreet, toen iedereen de kans kreeg om persoonlijke ervaring op te doen, b.v. ChatGPT gebruiken. Ons doel is om enkele toespraken te krijgen over de ervaring van toepassing en de ethische en praktische uitdagingen die het met zich meebrengt en hoe deze op te lossen.
Activa versterken: zelfs na decennia hebben organisaties nog steeds werk te doen bij het beheer van hun activa. Ook proberen we praktijkvoorbeelden mee te nemen van bekende onderwerpen, zoals software en infrastructuur en cloud asset management.
Duurzaamheid versterken: organisaties hebben veel mogelijkheden om invloed uit te oefenen op de impact die ze hebben op de werkomgeving. Zowel de organisaties zelf als hun medewerkers, maar ook klanten en de samenleving verplichten organisaties om verantwoord om te gaan met hun keuzes. We proberen gesprekken samen te stellen die uit ervaring vertellen wat voor soort verantwoorde keuzes organisaties en hun mensen kunnen maken bij het produceren en consumeren van diensten.
De jaarlijkse conferentie wordt gehouden op donderdag 2 november 2023 in Helsinki bij Sokos Hotel President (Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki). Het programma en de sprekers worden wekelijks gepubliceerd, dus blijf op de hoogte door de vereniging te volgen op Linkedin !. Welkom om alleen of samen met collega’s mee te doen!

In verband met de conferentie worden op woensdag 1 november 2023 in de middag aparte workshops georganiseerd. Exacte tijden, onderwerpen en plaatsen worden later bekend gemaakt. Er is een beperkt aantal plaatsen in de workshops en je kunt eraan deelnemen, ook als je niet naar de conferentie zelf komt.

Op de conferentie worden ook de winnaars van de prijsvragen Service Management Act en Service Management Maker 2023 bekend gemaakt!

Nadat het officiële deel van de evenementdag is afgelopen, gaan we naar een lichtere sfeer, begeleid door muziek en lekkernijen. Het avondprogramma, eten en drinken zijn bij de prijs van het congresticket inbegrepen.

Bekijk het gedetailleerde programma en koop tickets voor jezelf en je collega op de evenementpagina www.itsmfvuosikonferenssi.fi !

Houd er rekening mee dat u het ticketpakket van tevoren kunt kopen en de deelnemers later kunt bekendmaken.

Heeft u accommodatie nodig?

Deelname aan het evenement is het makkelijkst door te overnachten in het hotel van de congreslocatie. Bekijk de beschikbaarheid op de website van het hotel:

Originele Sokos Hotel President .